Lening aanvragen

Geld lenen moet bewust en verantwoord. Start hier de aanvraag van je offerte.

Offerte aanvragen

Bij Leensimpel kun je online een offerte voor een lening aanvragen. Start door aan te geven hoeveel je wilt lenen en welke leenvorm je wenst. Bereken voor de tijd hoeveel je maximaal kunt lenen en maak voor jezelf eerst een keuze welke leenvorm het beste bij je past.

Goedkeuring offerte

Heb je jouw offerteaanvraag verstuurd? Dan ontvang je van ons een bevestiging per mail. Vervolgens wordt je aanvraag gecontroleerd. Indien deze voorlopig wordt goedgekeurd, dan krijg je van ons een offerte voor je lening. Voor een bindende offerte zijn we nog enkele documenten benodigd.

Aanleveren stukken

Voordat je lening wordt goedgekeurd moet je enkele stukken aanleveren. Bekijk de lijst met meest gevraagde documenten om deze op tijd te verzamelen.

Ontvangst lening

Is je lening goedgekeurd? Dan ontvang je natuurlijk een bericht van ons. Hierin staat aangegeven wanneer en op welk moment je van het geleende geld kunt genieten. Uiteraard berichten we je ook als er meer informatie benodigd is of wanneer de lening is afgekeurd.

Persoonlijke Lening

Een persoonlijke lening is een overzichtelijke vorm van geld lenen. Je krijgt het geleende bedrag in één keer op je rekening gestort. Iedere maand betaal je hier hetzelfde bedrag voor en de looptijd van de lening staat vast. Hierdoor weet je waar je aan toe bent.

Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet is een lening met een maximale bestedingsruimte: het kredietlimiet. Je bepaalt zelf óf en hoeveel geld je opneemt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen gedeelte. Maandelijks los je een gedeelte af, dat je weer kunt opnemen als je krap zit.

Leensimpel.nl – Duidelijk en verantwoord

Tarieven Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag € 2.500,- € 25.000,- € 75.000,-
Min. JKP * 8,9% 4,1% 4,3%
Max. JKP * 14,0% 8,8% 9,0%
Min. Looptijd (mnd) 6 6 6
Max. Looptijd (mnd) 180 180 180

* JKP is jaarlijks kosten percentage

Via Leensimpel.nl kun je aanmerking komen voor een persoonlijke lening van min. € 2.500 en maximaal € 75.000. Het bijbehorend jaarlijks kosten percentage (JKP) is afhankelijk van uw persoonlijke (financiële) situatie en hoogte van het leenbedrag. Het jaarlijks kostenpercentage is min. 4,1% en max. 14,0%.

Max. jaarlijks kosten percentage zal nooit hoger zijn dan het wettelijk max. van 14,0%.

Rekenvoorbeeld Persoonlijke Lening

Totale kredietbedrag € 2.500,- € 25.000,- € 75.000,-
Maandbedrag € 51,- € 463,- € 1.388,-
Vaste debetrente op  jaarbasis 8,9% 4,1% 4,3%
Jaarlijkse kosten percentage 8,9% 4,1% 4,3%
Duur van de overkomst (mnd)  1 60 60 60
Totaal terug te betalen bedrag   € 3.082,- € 27.638,- € 83.306,-

1: Dit betreft een voorbeeld op basis van een looptijd van 60 maanden. Echter zijn andere looptijden mogelijk met een minimum van 6 maanden en een maximum van 180 maanden

De informatie in bovenstaande tabel betreft een indicatie van een persoonlijke lening o.b.v. een vaste rente en een vaste looptijd van 60 maanden. Andere looptijden en termijnbedragen zijn mogelijk. Vraag altijd naar de meest actuele rente en voorwaarden. Je kunt geen rechten ontlenen aan de hierboven getoonde informatie. Zet- en spelfouten voorbehouden.

Copyright 2017 Leensimpel.nl - All rights reserved.